Julkaffe

Julkaffe som julklapp!

Med ett nyrostat ekologiskt, fairtradekaffe från ImCoffee som juklapp kommer du garanterat bli släktens eller dina anställdas favorit i år. Vår speciella julblandning görs endast en gång per år och består av sällsynta bönor, 100% arabica. En mörkrostad blandning med karaktär av choklad, mogna bär och toner av bergamott. Njut av en fyllig, fruktig julklapp med mycket god eftersmak. Självklart väljer du själv mellan hela eller malda bönor.

Alphas blandning

Pris:
119 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Fylligt, fruktigt och mustigt kaffe. Lång eftersmak och med toner av mörk choklad, kola och syra från mogna äpplen.
Rostningsgrad: Lätt mörkrostat

Bistro

Pris:
119 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Denna blandning är för dig som gillar ett extra mörkt kaffe. Komplexa nyanser och härliga aromer med en perfekt balanserad syrlighet. Blommig, fruktig med fyllig och stor smak.
Rostningsgrad: Mörkrostad

Morfars

Pris:
119 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Ett blommigt kaffe, mustigt och fylligt kaffe. Rund smak med lång eftersmak med ett inslag av mogna bär. Syra från blåbär.
Rostningsgrad: Mellanmörk

I'm Coffee erbjuder kaffe som passar alla, men framförallt för den som vill erbjuda något utöver det vanliga. Varför inte byta ut kaffet i Espressomaskinen på jobbet, sälja en lyxigare förpackning av ett exklusivt kaffe från din lilla butik, eller köpa en present till en kär vän?